fbpx
 • Rólam

  "Az álmok azért válnak valóra, mert valakik hisznek benne, amire vágynak."
  Regina Hill
  Tarts velem

Rólam

Hogyan kezdtem.

2007 óta foglalkozom élethelyzetek megoldásával, stressz oldással. Több száz kliensemnek segítettem baba projektben, önbizalom erősítésben, vállalkozások fellendítésében, tanulási nehézségekben.  A technikák hatékony alkalmazása  lehetővé teszik számodra, hogy könnyebben tovább haladj, beragadás nélkül.  Tudod növelni a bőséget életed minden területén,  sikeresebben működik a vállalkozásod, új kapcsolataid születnek, vagy a meglévő kapcsolataid erősödnek, akár családi, baráti, párkapcsolati, üzleti területen. Régen árult dolgaid könnyebben eladod, vagy hamarabb hozzá jutsz mindahhoz, amit szeretnél.

Szívesen segítek Neked is, hogy körülményeid, emberi kapcsolataid  megváltozzanak és a lehetőségek megnyíljanak előtted.

Rólam

Történetem

Célom,

átlátszó 2 szín

hogy minél több ember megismerje gyakorlatban is a lehetőségeket, amik sikert, könnyebbséget, egészséget hoznak, a kineziológia, a Theta Healing és az EFT technikái segítségével. 12 éve foglalkozom aktívan gyermekekkel és felnőttekkel. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek lépéselőnyben legyenek az önismeret területén, hogy tudjanak arról, hogy vannak segítő módszerek.

Hogyan segítek?

átlátszó 2 szín

Egyéni konzultáció alkalmával a kineziológia, a Theta Healing és az EFT segítségével. Ezek a hatékony módszerek már az 1. alkalomkor kifejtik jótékony hatásaikat, amit érzékelsz is a konzultáció ideje alatt. Érzed a megkönnyebbülést,  a felszabadultság érzését a testedben, az érzéseidben, a gondolataidban. Tudatosodik, hogy van megoldás, van kiút, meglátod a lehetőségeket, és kikerülsz a mókuskerékből.

Öröm-varázs tréningen és  Öröm-varázs táborban a gyerekeknek lehetőségük van tovább fejlődni.

Miben segítek?

átlátszó 2 szín
 • Babaprojekt;  nőiség, szexualitás
 • Önbizalom növelés
 • Életcélok elérése
 • Betegségek lelki okainak megtalálása és feloldása
 • Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia

Képességemmel

átlátszó 2 szín

szeretek segíteni másoknak. Örömmel  látom vendégeim sikereit, amikor megvalósulnak a céljaik, elképzeléseik, amire dolgoztunk.

Miért eredményesek a vendégeimnél az általam alkalmazott technikák?

Egyszerűen imádom a kineziológiát, a Theta Healinget, az EFT-t, könnyedén, intuitívan tudok általuk segíteni a hozzám fordulóknak. Hiszek a módszerekben, és napi szinten tapasztalom, hogy bizony működnek gyerekeknél is és felnőtteknél is. Amikor elkezdődik a közös munkánk a céljaid érdekében, akkor már hoztál egy döntést, hogy a változást választod.

Fogod érezni, hogy személyem megnyugtat, és biztos kezekben vagy. Munkám során az egész embert nézem, így könnyen megtaláljuk közösen a múltból jövő okokat, amik akadályoznak.

Más perspektívából látsz rá önmagadra, az önmagaddal való kapcsolatodra, a családodra, a kapcsolataidra, felismered, hogyan tudod másképp csinálni, egyszerűen sokkal könnyebbnek fogod érezni magad.. Odafigyelésem a szavaidra szintén fontosak, mert ebből is rájövünk sok korlátozó gondolatra, hitrendszerre.

Folyamatosan képzem magam, hogy Te is előre tudj haladni, és minél hamarabb elérd a céljaid. Közös munkánkban célom a hatékonyság, és a Te célod. Több százan megtapasztalták már az eredményeket, légy Te is köztük.

Van, akinek gyermeke lett, vagy új munkahelye, vagy párkapcsolata, vagy a szüleivel való kapcsolata
javult, vagy a fájdalmai szűntek meg, vagy a vállalkozása lett nyereséget hozó— az eredmények
magukért beszélnek, mert mindenkinek a saját sikere a legnagyobb siker.

A Te sikered az én sikerem is. Ezek a fantasztikus módszerek olyan irányba vezetnek Téged általam, amik változást hoznak az
életedbe. Csak rajtad múlik. Tedd meg az első lépést! Válaszd az eredményességet!

Kalandra FEL!

Iratkozz fel és küldöm is az ingyenes útmutatómat!

Kalandra Fel!

Iratkozz fel és küldöm is az ingyenes útmutatómat!

Egyéni konzultáció

Ebben a 60-80 percben Rád figyelek, és a segítségemmel más nézőpontból látsz rá önmagadra, a jelen helyzetre, és felismered a választás lehetőségét. Munkánk során olyan életminőséget leszel képes magadnak teremteni, amilyet szeretnél. Támogatlak és segítek az úton. Lerakod mindazokat a csomagokat, korlátozó hitrendszereket, amikre már nincs szükséged.

Rólam mondták