fbpx
 • Tevékenységek

  ”Ahhoz, hogy felfedezzünk egy új kontinenst, készen kell lennünk arra, hogy elveszítsük a part biztonságát.”
  Brian Tracy
  Tarts velem
Tevékenységek

Theta Healing®

A Theta Healing ®  a világ egyik legerősebb energiagyógyászati módszere, amelynek az eszköze az ásás.

Az ásással feltérképezzük az elavult hitrendszereket, a negatív gondolatok érzelmi mintáit. A vezetett meditáció segítségével fentről tudsz ránézni az életedre, önmagadra, helyzetekre. Az érzelmek feloldása lehetővé teszi, hogy ráláss a problémáid mögöttes okaira, a limitáló gondolataidra, érzelmeidre, ami által megváltozik a kisugárzásod, a kapcsolataid, vagy azok minősége. Más energiát bocsátasz ki magadból, ezáltal megváltoznak  a helyzetek, körülmények.Bármilyen szituációban vagy a jelenben, és úgy érzed korlátozva vagy, nem jutsz előrébb, mókuskerékbe kerültél,  nem látod a kiutat, tanácstalan vagy, akkor ez a gyors, hatékony módszer a Theta Healing segít Neked abban, hogy felismerd, van választásod.

Vianna Stibal – aki komoly betegségből gyógyította meg magát- ma is aktívan dolgozó hölgy, aki tanfolyamokat tart, és rengeteg tapasztalatot, tudást ad át nekünk. Mindenféle betegséget és problémát kezelt klienseinél sikeresen.

​A theta állapot az elalvás előtti ellazult állapot, amit minden reggel és este megélsz ébredéskor és elalváskor. Ekkor az agyhullámok másodpercenként 4-7 közötti frekvenciára lassulnak. Ennek segítségével a tudatalattinkat, a hitrendszereinket és a félelmeinket is elérjük.

​Lehet nem is gondoltad, hogy a kimondott vagy csak gondolatban felmerülő szavak nagy hatással vannak rád, a mindennapi életedre. Amikor a gondolatok théta-agyhullámba kerülnek, azok azonnal teremtődhetnek, tehát érdemes odafigyelne saját szavaira, gondolataidra. A gondolatoknak és a szavaknak erejük van, ezért rengeteg lehetőség kínálkozik, amikor théta-állapotban azonnal meg akarod változtatni a valóságodat. Ezt érdemes felismerni és használni.

​A théta-agyhullámok gyógyítási képességei nagyon sokoldalúak.

Miben segít Neked a Theta Healing?

 • nő az önbizalmad,
 • sikeres lesz a vállalkozásod,
 • emelkedik a bevételed,
 • valamint fájdalmak csillapodnak, szűnnek meg
 • egészségügyi problémák,
 • szóbeli, írásbeli, olvasási képességek javulnak
 • teljesítmény erősítés–munka, tanulás
 • intuíció fejlődés
 • kapcsolatok / párkapcsolatok alakulnak, javulnak.

​Most még el sem tudod képzelni, mi minden változhat az életedben, vagy mi minden változásra, változtatásra szorul, mert benne vagy. Éled rutinosan, megszokottan az életedet, és nincs rálátásod arra, hogy hogyan is lehetne másképp, vagy egyáltalán, eszedbe sem jut, hogy lehet másképp.

A mély théta-állapot az egészség, a teremtés, a bőség, a jólét, a szeretet befogadására és önmagad megismerésére ad lehetőséget, hogy megtapasztald mennyivel több mindenre vagy képes, mint azt gondolnád. Olyan életet teremthetsz  magadnak, amilyet szeretnél.

Skype-on, Messengeren, Viber-en is van lehetőséged Theta Healing®  kezelést kérni, amennyiben távolabb laksz, külföldön élsz, egészségügyi problémád van, vagy egyszerűen így kényelmesebb.

Tevékenységek

Kineziológia

A kineziológia olyan stressz oldó, segítő módszer, amelynek eszköze az izomtesztelés.

Alkalmazása a kezelés során lehetővé teszi , hogy kíméletesen és gyengéden megtaláljuk az adott problémád valódi okát. Az okot feloldva a testedben energetikai egyensúlyt hozunk létre. Stabilabbá, boldogabbá, egészségesebbé, energikusabbá válsz.

Az addigi elakadások blokkjai, – amelyek fájdalmat, haragot, csalódást okoztak- megszűnnek.

A kezelések során felszabadulsz a múlt korlátozó terhei, hitrendszerei alól, hogy végre azt az életet élhesd, amit valóban szeretnél.

A kineziológia alkalmazása során megismered önmagad és felismered, hogy a jelenben lévő probléma egy megoldandó feladat, amit képes vagy megoldani.

Tevékenységek

EFT® - Emotional Freedom Techniques
Érzelmi Felszabadítás Technikája

Az EFT a meridián pontokat kopogtató, stresszkezelő eljárás, ami Gary Craig nevéhez fűződő technika, az érzelmi és testi problémák kezelésének egyik hatékony módszere.

Ujjbeggyel kopogtatunk fontos akupunktúrás pontokat, mindezt tű nélkül. Közben mondatokat mondunk, amelyekkel ráhangolódunk a problémára, amiben segítséget kérsz, így a feszültség, a stressz csökken. Az EFT módszerével a meridián pontok stimulálása helyreállítja az áramlást testünk energiarendszerében.

A testi, lelki fájdalmakat felváltják a pozitív lehetőségek, ami belső békéhez, kiegyensúlyozottsághoz, egészségesebb élethez vezetnek. A meridiánok hatással vannak minden szervre, az immunrendszerre, az idegrendszerre, a keringési-, a légző-, az emésztő-, a csont-, az izom- és nyirokrendszerre. Az EFT alkalmazásával a fizikai fájdalmak, betegségek gyógyulási / gyógyítási folyamata rendkívüli mértékben felgyorsul. A módszer könnyen alkalmazható gyermekeknél is.

Tudományosan is megállapították, hogy nagyon sok probléma az energia hiányára vezethető vissza. A bőrünkön át könnyű  energiát a testbe juttatni. Az ujjaink hegye, amivel kopogtatunk, energia kilépési pontok, tehát energiát viszünk be velük oda, ahova szükséges. A kopogtatás lényege, hogy a stresszt nagyon gyorsan tudjuk csökkenteni. Kezelés során csökken a stressz hormonszintje, és energianövekedés jelenik meg a testben.

Miben segít neked az EFT?

 • fájdalmak megszüntetése
 • emésztés
 • bőrprobléma
 • menstruációs-, nőgyógyászati panaszok, babavárás
 • allergia
 • sportteljesítmény növelés
 • önértékelési zavar
 • stressz, belső nyugtalanság
 • nőiség
 • félelmek, szorongás
 • tanulási, koncentrációs nehézségek
 • testsúly probléma
Tevékenységek

Gyermekek kezelése

Hány éves kortól?

Magzati kortól 7-8 éves korig az Anyukán keresztül foglalkozom, 8 éves kortól pedig a gyermekkel együtt dolgozunk.

Gyermekek oldása mindig csodálatos feladat, mert annyira őszinték, és lazák tudnak lenni.  A gyermek által addig gondolt  és elhitt negatív önkép a múlté lesz, előtérbe kerül az önelfogadás, az önszeretet.

Nagyon hasznos számukra az oldás, mert megkönnyebbülnek, átalakulnak az addig elhitt „nem szeretnek”, „nincs szükség rám” gondolataik, szeretetteli érzésekké és gondolatokká.

Gyermekek oldása kineziológiával, Theta Healing®-gel és EFT-vel nagyon hatásos és gyengéd módszer, aminek mindig megvan a pozitív eredménye.

Tanulási nehézségek oldása

Egyre többen keresnek meg tanulási nehézségekkel, magatartásbeli problémákkal, figyelemzavarral. Foglalkozom diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia olvasási,  írásbeli, számolásbeli nehézség oldásával 

is, amiknek szintén lelki okai vannak. Pl. a család felbomlása, betegségek, testvérféltékenység, a szülők rossz kapcsolata, születésnél átélt stressz, valamint a két agyfélteke  közötti egyensúlyhiány. A tanulási nehézségeket hatékonyan lehet kezelni az általam alkalmazott módszerekkel. 

A tanulási nehézség enyhül, gyerekjáték is lehet a tanulás, hiszen amikor oldjuk a tanulással, iskolával, 

dolgozatírással kapcsolatos negatív érzésüket, javítani tudnak addigi eredményeiken. 

A  technikák segítik őket a sportban is, hisz amikor mentálisan ráhangolódnak önmagukra, akkor könnyű lesz nyerni. 

 Felismerik mi mindenre képesek, ezáltal hisznek magukban és elérik a céljaikat.

Önbizalom erősítés, kudarc kezelése, testvérféltékenység, szülő-gyermek konfliktus, kommunikáció.

A gyermekek, mint a felnőttek sok esetben tudat alatt átvett  generációs mintázatokra kapcsolódnak, ezáltal nem a saját életüket élik meg.

Gyermekeket, fiatalokat oldani nagyszerű dolog, érzik a segítő szándékot, és már a konzultáción tapasztalják, hogy sokkal jobban érzik magukat. Felismerik, hogy egyre pozitívabbak és felszabadultabbak lesznek.

A gyermekekkel való konzultációk során erősödik az önbizalmuk, kitartásuk. Lesznek céljaik és lesz bátorságuk azok megvalósításához.

Öröm-varázs tréningeken találkozhatnak velem a gyermekek 8-12 és 12-14 éves korcsoportban, vagy egyéni konzultációk alkalmával.

Milyen félelmek fordulnak elő gyermekeknél?

Félelem:

– a sötétben,  
– a szülő elvesztésétől, 
– liftben, mozgólépcsőn
– a kudarctól
– a magasságtól
– állatoktól
– tanártól
– dolgozatírástól
– szerepléstől.

Tevékenységek

Meditáció

Mindenki képes ellazulni, csak meg kell engedni a mindennapok pörgése mellett a befele figyelést.

Van, akinek többet kell gyakorolnia, mert nincs hozzá szokva, hogy lelassulhat. Van, akinek elsőre sikerül.

Az Öröm-varázs tréningeken tapasztalom a gyerekeknél, hogy a meditációk során képesek befelé figyelni, és mindig várják ezeket a színes utazásokat.

A rendszeres meditáció eredményei:

– egészségesebbé, nyugodtabbá tesz
– segíti a hatékony kommunikációt
– segít koncentrálni, a megoldást megtalálni
– segít az érzelmek tudatosításában
– közelebb kerülünk önmagunkhoz

Business Bőség csomag

Válaszd a Business Bőség csomagot, ami ezekben segít neked:

Bevétel

Megengeded magadnak a pénz áramlását.

Sikeres Vállalkozás

Hinni fogsz magadban és az ötleted sikeres megvalósításában.

Lehetőségek

Új kapcsolatok, vevők, kliensek.
A változások gazdagságot hoznak, az életedbe, a cégedbe

A Bőség csomag érted van  és a vállalkozásodért. hogy egyre több bevételed legyen, a meglévő vállalkozásod fejleszd, vagy el merjél indítani egy vállalkozást.

El szeretnéd érni a céljaidat, hogy elutazz, hogy megvehesd, hogy még több kliensed, vásárlód legyen? Támogatást kapsz, hogy megvalósítsd az ötleteid, hogy bízz magadban, hogy képes vagy rá. Képes vagy arra, hogy  egy bizonyos bevételt túlszárnyalj. Szeretnéd? 

6 alkalommal találkozunk egymással előre egyeztetett időpontokban online vagy személyesen, amelyik számodra egyszerűbb és kényelmesebb. Amennyiben külföldön élsz, az időeltolódás miatt is tudunk egyeztetni.  Fantasztikus alkalmak, hetek lesznek ezek, hiszen több terhet le fogsz rakni, amikről nem is gondoltad, hogy akadályoznak céljaid megvalósításában.

Te választod meg a haladási tempót, legkevesebb 6 hét alatt eljutunk a Bőség csomag végére. Lehet több időre van szükséged, akkor úgy alakítjuk, ahogy számodra a legjobb.

Mi történik a 6 alkalom során?

Egyénileg foglalkozom Veled, alkalmanként 100-120 percen  keresztül. Felfedezzük és oldjuk azokat a tényezőket, amik befolyásolják a sikered, a vállalkozásod sikerét. Fantasztikus utazásban lesz részed, aminek látható és érezhető  eredményei lesznek.

 • A saját életemet élem
 • Kapcsolatok
 • Öröm, boldogság, siker
 • A sikertől való félelmek elengedése
 • Bőség, siker, pénz befogadása
 • Célok megvalósítása halogatás nélkül

Az alkalmak során felszínre kerülnek szülők, párkapcsolatok, az üzletfelek, a velük való kapcsolatok, a félelmek, a megfelelési kényszerek, csalódások, önbizalomhiány.

A konzultációk után kapcsolatban maradunk, és átbeszéljük  a tapasztalataid, a változásokat. Lesz mit mesélned!

Mennyit ér meg neked, hogy bőségben élj?

Kalandra FEL!

Iratkozz fel és küldöm is az ingyenes útmutatómat!

Kalandra Fel!

Iratkozz fel és küldöm is az ingyenes útmutatómat!

Rólam mondták

Kapcsolat

Konzultációk, tréningek

Budapest, XIII. Tátra utca 5.B 1. emelet
Békéscsaba, Bartók Béla út 14/1. udvar felől, 1. emelet

Kapcsolat

info@lelkedmestere.hu
+36 20-929-90-70

Kapcsolat

Gazsó Csilla