fbpx

Simon Kornél

színész, rendező

“A magamfajta ember olyan, aki szüntelen önkeresésre kárhoztatott, sok nehéz helyzettel, megoldandó üggyel, akadállyal, első pillanatra problémának látszó élethelyzettel szembesül.
Egy ilyen élethelyzet kapcsán, egy barátom javaslatára kerestem fel Csilla kineziológiai rendelését és az ő segítségével sikerült olyan változást elérnem, ami minden túlzás nélkül megváltoztatta az életemet.
Köszönöm Nóneked, Csilla.”

Micheller Myrtill

énekesnő

Szívből ajánlom Csillát mindazoknak, akik az önismeret útján tovább szeretnének lépni. Mind a kineziológia módszerei, mind a Theta Healing útján megtapasztalható élmények, új belső világot nyitottak ki számomra.
Ezeknek az élményeknek az ismeretével az életem más minőségben tud folytatódni. Sikerült rálátnom az elakadásom okaira, így a megoldáshoz is egyértelmű lett az út.

N. Éva

"Egy váratlanul jelentkező, erős, belső feszültséget, szorongást, pánikszerű tünetet oldott fel bennem Csilla. Mindent elengedtünk, ami ehhez kapcsolódott, és csak 45 perc kellett hozzá. Kezelés után 10-15 perccel már úgy éreztem, mintha kicseréltek volna, a nyugalom, a biztonság érzése újra megjelent bennem. Csilla, nagyon hálás vagyok Neked, nagyon jó intuíciókkal rendelkezel. Köszönöm."

R. Zsuzsa

"Nagyon nagy lendületet vett, és nagyon jó fázisba került a kapcsolatunk miután Nálad jártam. Mielőtt felkerestelek úgy éreztem inkább kilépek ebből a kapcsolatból. Nagyon tehetetlennek éreztem magam. A párommal olyan kommunikációs nehézségekbe ütköztünk, mintha nem is egy nyelvet beszélnénk. Teljesen félreértelmeztük egymás reakcióit, ami folyamatos sértődéshez, sok fájdalomhoz vezetett. Menthetetlennek éreztem a helyzetet. Találkozásunk és a théta kezelés után egyszer csak azt vettem észre, elcsitultak a folyamatos zsörtölődések, kellemetlen viharok. Előfordulnak konfliktus helyzetek, de kommunikációnk teljesen megváltozott és a félreértések tisztázódtak. Valóban megértjük egymás mondanivalóját, és én sem támadásnak élem meg társam eltérő nézeteit. Soha nem hittem, hogy újra harag nélkül, tiszta szeretettel tudok vele tovább együtt élni, mint kapcsolatunk kezdetén. Köszönöm a segítséged!"

M. Erzsébet

"A pánikok ritkultak. Egyre jobban éreztem magam az emberek közt. Nem úgy, mint hónapokkal ezelőtt, amikor otthonról se nagyon mozdultam ki."

K. Ági

"Férjemmel 6 éve szerettünk volna gyermeket, de sajnos minden próbálkozásunk hiábavaló volt. Végül a lombik program jelentette számunkra a végső lehetőséget, azonban a beültetés sem hozott eredményt. Nem tudtuk megérteni, miért nem sikerül, hiszen egyikőnknél sem állapítottak meg különösebb problémát. Csilla szakmai segítségével olyan lelki problémáim, negatív gondolataim tárultak fel, amelyek tudtomon kívül akadályozták a teherbeesést. Hála Csillának ezeket a negatív gondolatokat, érzéseket, múltbéli terheket sikerült leraknom, feloldanom, és a soron következő beültetés bizony már sikeres volt! Ma már a karjaimban tarthatom a gyönyörű kislányomat, akit oly sokszor elképzeltem Csilla óráin. Nagyon hálásak vagyunk, és mindenkinek szívből ajánlani tudom ezt a végtelenül kedves, türelmes, empatikus Hölgyet, mert a "Varázslata" működik."

Tünde

"Évek óta próbálkoztunk a párommal, miután segítséget kértem és kaptam Csillától. Az oldások hatására 2 hónapon belül megfogant a kisbabánk."

N. Szilvia

"Megszületett a kislányom, aki több vetélés után fogant meg a kezeléseknek köszönhetően. Apás szülés volt, hihetetlen élmény mindkettőnknek. Egy csoda."

Ági

"Több év próbálkozás után végre megfogant az oldások hatására a babánk, aki azóta megszületett és egészséges"

Dóri

"Óvodás kislányom nagyot hallott hónapokon keresztül, de ez már a múlté, hiszen hála neked Csilla gyermekem mindent tökéletesen hall, nem kell hangosabban beszélni hozzá, vagy megismételni a mondatokat."

Timi 10 éves

"Csilla egy varázsló! Szebb lett a kézírásom. A kezeléseknem köszönhetően többet mosolygok. Már nem csúfolnak az iskolában. Csillához bármikor fordulhatok, mindenben tud segíteni"

Andi

"10 éves fiam önbizalma, a családhoz való viszonya javult, pedig még csak egy kezelésen volt nálad."

Zoli anyukája

"Gyermekem fejlesztésre küldték, nyugtalan volt és provokálható az iskolában. Úgy döntöttem kineziológus segítségét kérem, mert tudtam, hogy gyermekemnek lelki segítségre, megerősítésre van szüksége. A foglalkozások során fel lettek oldva gyermekem azon blokkjai, amik hatással voltak rá a jelenben. Jobbak az eredményei, és erősödött a kapcsolatunk egymással. A napokban voltunk vizsgálaton, nem kell már a fejlesztés, sokat fejlődött lelkileg, és sokkal nyugodtabb. Mondták:Csak így tovább! Rengeteget profitáltunk a módszer segítségével."

B. Petra

"Óvodás gyermekem bepisilt, elmentem Hozzád, hogy az én oldalamról nézzünk rá, mi van e mögött. Tudtam, hogy Te segíteni fogsz, hiszen 3 éve a lelki segítségednek köszönhetően fogant meg a gyermekem. Két konzultáción voltam Nálad, és a várt változás megtörtént. Azóta jelzi itthon is és az oviban is, ha WC-re kell mennie."

Maria Bronowiecki

Fantasztikus tréning az Öröm-varázs gyerekeknek.  Nagyon remélem sok szülő el fogja küldeni a gyerekét.
Nagyos sok értéket visznek magukkal haza a gyerekek, ami a jövőjüket alapjaiban erősíti meg.  Sok szülő szeretne biztonságos, sikeres, szép jövőt adni a gyermekének, de ez nem olyan egyszerű és ennek sok oka van. Ezért az ilyen tréningen, amit Csilla szervez és vezet óriási értéke van, hiszen értéket visznek haza magukkal a gyerekek, amivel felmérhetetlen terhet vesznek le a szülők válláról.  Csilla rendkívül tehetséges, lelkiismeretes gyógyító. A gyerekeket magához vonzza a szeretetével így a gyerekek könnyen át tudják venni a tőle kapott tudást, amire szükségük van. Hála és köszönet Csilla, amiért ezt a hivatást választottad, hogy minél szebb es boldogabb jövője legyen a jövő generációjának.
Csilla, nagyon sok sikert kívánok ehhez a csodálatos munkához! Köszönöm.

B.

"Képzeld Csilla! Öröm-varázs hetétől nem álmodom félelmeteseket, azóta csak egyszer mentem át éjszaka anyáékhoz."

Sné Marika

"Megszűnt a derékfájdalmam, megint életerősnek, teljesnek érzem magam."

D. Zsófia

"Nagy fájdalmakkal kerestem meg Csillát, egy hónap múlva a javulásom szemmel látható volt, sokkal könnyebben mozogtam és mivel nem volt állandó fájdalmam, így az életkedvem is visszatért."

L. Tímea

"Már annyi fogyókúrás módszert kipróbáltam, ami kevés eredménnyel járt nálam, amit leadtam,visszajött. De most, hogy letettem a terheket 8 kg-mal kevesebb vagyok, így sokkal jobban érzem magam a bőrömben, tartom a súlyom, és bármit ehetek. Az oldások és a megerősítések segítettek abban, hogy magabiztosabb és határozottabb lettem. Megszabadultam a belső gyötrődésektől.”

B. Vera

"10 kg-ot fogytam, és ezt tudom is tartani, megtaláltuk, hogy miért ettem állandóan akkor is, amikor nem voltam éhes. Számomra ez egy csodálatos érzés, köszönöm Neked Csilla! "

Zsike

"Az oldásaid hatására sikerült megváltoztatnom a gondolkodásmódomat."

Katalin

"Az oldások és a megerősítések segítettek abban, hogy magabiztosabb és határozottabb legyek."

P. Mónika

"Köszönöm Csilla, hogy visszaadtad az önbizalmamat!"

M. Kriszti

"Ahogy én változtam, megváltozott a környezetem is. Sokkal nyugodtabb vagyok, az életkedvem is visszajött."

Györgyi

"Nem várt gyermek vagyok, és így élni 30 évig, hogy élni sem akarok, nincs rám szüksége senkinek, borzalmas. A szüleimtől nem kaptam meg a szeretetet, ezt éltem meg a párkapcsolataimban is. Nagyon sok negatív érzésem megszűnt, és a lényeg, hogy most az életet választom, és tudom mire, kire van szükségem ahhoz, hogy élvezzem az életet. Csodálatosak a technikák, mindenkinek ajánlani tudom Csillát. "

Évi

"Még a féjrem is észrevette, hogy milyen nyugodt vagyok."

Móni

"Visszanyertem a bátorságom, az oldásoknak köszönhetően boldog ember vagyok."

N. Katalin

"Felismertem, hogy értékes ember vagyok és szükség van rám."

Icu

"Öröm, szeretet, boldogság, vidámság- ezeket kaptam."

Györgyi

„Ahogy egyre jobban megismerem magam, felismerem, hogy sokkal többre vagyok képes, és megvalósíthatom önmagam, a vágyaim, a céljaim. Korábban pedig véget akartam vetni az életemnek, nem találtam a helyem a családomban, a világban. Most pedig kinyíltak előttem a lehetőségek kapui, és végre be merek lépni. Ezt választottam, és sokkal jobb választás ez. Boldog vagyok."

R. Zsuzsa

„Nagyon nagy lendületet vett, és nagyon jó fázisba került a kapcsolatunk miután Nálad jártam. Mielőtt felkerestelek úgy éreztem inkább kilépek ebből a kapcsolatból. Nagyon tehetetlennek éreztem magam.”

Írj bátran ha időpontot szeretnél kérni, vagy kérdésed van!

Írj bátran ha időpontot szeretnél kérni, vagy kérdésed van!